ﺗﺎﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﺮﮐﻪ در ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮ روی ﻋﻤﻠﮑﺮد ﻣﺮﻏﺎن ﺑﻮﻣﯽ اﯾﻼم
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (452.42 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
داﻧﺸﺠﻮی اﺳﺒﻖ ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ داﻧﺸﮕﺎه اروﻣیه
چکیده
-
کلیدواژه ها