اثرﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﯾﻮﻧﺠﻪ ( ﻋﺎﻣﻞ ﻓﯿﺰﯾﮑﯽ ) و ﺳﺪﯾﻢ ﭘﺮوﭘﯿﻮﻧﺎت ( ﻋﺎﻣﻞ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ) ﺑﺮ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺖﻫﺎی ﺷﮑﻤﺒﻪای و ﺗﻮسعه اﭘﯿﺘﻠﯿﻮم ﺷﮑﻤﺒﻪ در ﮔﻮﺳﺎﻟﻪ ﻫﺎی ﺷﯿﺮ ﺧﻮار
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (312.17 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1داﻧﺶ آﻣﻮﺧﺘﻪ ﻣﻘﻄﻊ ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ داﻧﺸﮕﺎه ﺻﻨﻌﺘﯽ اﺻﻔﻬﺎن
2اﺳتاد ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﺻﻨﻌﺘﯽ اﺻﻔﻬﺎن
3اﺳﺘﺎد ﮔﺮوه ﺑﺎﻓﺖ ﺷﻨﺎﺳﯽ داﻧﺸﮑﺪه داﻣﭙﺰﺷﮑﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﻓﺮدوﺳﯽ مشهد
4داﺷﺠﻮی دﮐﺘﺮی ﺗﻐﺬﯾﻪ دام داﻧﺸﮕﺎه ﺻﻨﻌﺘﯽ اصفهان
چکیده
کلیدواژه ها