ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ داﻧﻪ ارزن ﺑﺮ ﻣﯿﺰان ﺳﻨﺘﺰ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (184.45 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1اسماعیل توانافر؛ 2محمد علی جعفری؛ 3روح اله عبداله پور؛ 1حیدر نعمت زاده سوته؛ 4مهدی نوری جوجاده؛ 5سید محمد قربانی دازمیری
1ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ، داﻧﺸﮕﺎه آزاد اسلامی- واحد قائمشهر
2استادیار، داﻧﺸﮕﺎه آزاد اسلامی- واحد قائمشهر
3عضو هیئت علمی، داﻧﺸﮕﺎه آزاد اسلامی- واحد قائمشهر
4کارشناس، داﻧﺸﮕﺎه آزاد اسلامی- واحد قائمشهر
5دانشجویﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ، داﻧﺸﮕﺎه آزاد اسلامی- واحد قائمشهر
چکیده
کلیدواژه ها