ﺑﺮرﺳﯽ ﺳﻄﻮح ﻣﺘﻔﺎوت ال- ﮐﺎرﻧﯿﺘﯿﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در دوره آﻏﺎزﯾﻦ
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (360.91 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ، داﻧﺸﮕﺎه آزاد اﺳﻼﻣﯽ، واﺣﺪ ﺳﺎوه،
2گروه علوم دامی،داﻧﺸﮕﺎه آزاد اﺳﻼﻣﯽ، واﺣﺪ ﺷﻬﺮﮐﺮد
چکیده
-
کلیدواژه ها