بررﺳﯽ اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺎﻧﺲ ﻟﯿﻤﻮﺗﺮش ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﺧﻮراک، pH ﻣﺎﯾﻊ ﺷﮑﻤﺒﻪ و ﻧﯿﺘﺮوژن آﻣﻮﻧﯿﺎﮐﯽ ﮔﻮﺳﺎﻟﻪﻫﺎی ﻧﺮ ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (353.7 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1داﻧﺸﺠﻮی ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ ﺗﻐﺬﯾﻪ دام ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ داﻧﺸﮕﺎه اروﻣﯿﻪ
2ﻋﻀﻮ ﻫﯿﺌﺖ ﻋﻠﻤﯽ ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ داﻧﺸﮕﺎه ارومیه
3داﻧﺸﺠﻮی ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ ﺗﻐﺬﯾﻪ دام ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ داﻧﺸﮕﺎه ارومیه
4ﻋﻀﻮ ﻫﯿﺌﺖ ﻋﻠﻤﯽ ﮔﺮوه اﺻﻼح و ﻧﺒﺎﺗﺎت داﻧﺸﮕﺎه اروﻣﯿﻪ
چکیده
کلیدواژه ها