اﺛﺮ ﻏﻠﻈﺖ اﻧﺮژی و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺟﯿﺮه و اﻓﺰودن آﻧﺘﯽ اﮐﺴﯿﺪان ﻫﺎ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺗﻨﺶ ﺳﺮﻣﺎﯾﯽ
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻃﯿﻮر داﻧﺸﮕﺎه زﻧﺠﺎن
2ﻋﻀﻮ ﻫﯿﺌﺖ ﻋﻠﻤﯽ ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ داﻧﺸﮕﺎه زﻧﺠﺎن
3عضو هیات ﻋﻠﻤﯽ ﻣﺮﮐﺰ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎت ﮐﺸﺎورزی و ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻃﺒﯿﻌﯽ اﺳﺘﺎن زﻧﺠﺎن
چکیده
-
کلیدواژه ها