تاﺛﯿﺮ اﺳﺎﻧﺲ و ﭘﻮدر ﻣﺮزه ( .Satureja hortensis L) ﺑﺮ ﻏﻠﻈﺖ ﮐﻞ اﺳﯿﺪ ﻫﺎی ﭼﺮب و pHﺷﮑﻤﺒﻪ در ﺑﺰﻏﺎﻟﻪ ﻫﺎی ﺑﻮمی
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (268.36 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1داﻧﺸﺠﻮی ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ ﻋﻠﻮم داﻣﯽ، داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی داﻧﺸﮕﺎه ارومیه
2استاد ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ، داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی داﻧﺸﮕﺎه ارومیه
3دانشجوی ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ ﻋﻠﻮم داﻣﯽ، داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی داﻧﺸﮕﺎه ارومیه
چکیده
کلیدواژه ها