اﺳﺘﻔﺎده از ﺗﺤﻠﯿﻞ ﻣﻮﻟﻔﻪ ﻫﺎی اﺻﻠﯽ ﺑﺮای ﺗﻌﯿﯿﻦ رواﺑﻂ ﺑﯿﻦ اﺳﯿﺪﻫﺎی ﭼﺮب ﻓﺮار در ﺷﮑﻤﺒﻪ و اﺳﯿﺪﻫﺎی ﭼﺮب ﻓﺮد ﮐﺮﺑﻦ و شاﺧﻪ دار در ﺷﯿﺮ ﮔﺎوﻫﺎی ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ روﻏﻦ آﻓﺘﺎﺑﮕﺮدان
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (324.68 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1داﻧﺸﺠﻮی دﮐﺘﺮی ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻧﺸﺨﻮار ﮐﻨﻨﺪﮔﺎن، ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ، ﭘﺮدﯾﺲ ﮐﺸﺎورزی و ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻃﺒﯿﻌﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﺗﻬﺮان
2داﻧﺸﯿﺎر گروه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ، ﭘﺮدﯾﺲ کشاورزی و ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻃﺒﯿﻌﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﺗﻬﺮان
3ﻣﺤﻘﻖ ارﺷﺪ ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ، داﻧﺸﮕﺎه ﻋﻠﻮم ﮐﺸﺎورزی سوﺋﺪ، اوﻣﺌﻮ، ﺳﻮﺋﺪ
4-اﺳﺘﺎد ﻓﯿﺰﯾﻮﻟﻮژی ﺗﻐﺬﯾﻪ، ﺑﺨﺶ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎت داﻣﭙﺮوری، ﻣﻮﺳﺴﻪ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎت ام ﺗﯽ ﺗﯽ اﮔﺮﯾﻔﻮد، ﯾﻮﮐﯿﻮﯾﻨﻦ، فنلاند
چکیده
کلیدواژه ها