اﺳﺘﻔﺎده از ﺗﺤﻠﯿﻞ ﻣﻮﻟﻔﻪ ﻫﺎی اﺻﻠﯽ ﺑﺮای ﺗﻌﯿﯿﻦ رواﺑﻂ ﺑﯿﻦ اﺳﯿﺪﻫﺎی ﭼﺮب ﻓﺮار در ﺷﮑﻤﺒﻪ و اﺳﯿﺪﻫﺎی ﭼﺮب ﻓﺮد ﮐﺮﺑﻦ و شاﺧﻪ دار در ﺷﯿﺮ ﮔﺎوﻫﺎی ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ روﻏﻦ آﻓﺘﺎﺑﮕﺮدان
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (324.68 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1مینا وزیری گهر؛ 2مهدی دهقان بنادکی؛ 2کامران رضا یزدی؛ 3سوفی.جی کریزان؛ 2اردشیر نجاتی جوارمی؛ 4کوین.جی. شیکفیلد
1داﻧﺸﺠﻮی دﮐﺘﺮی ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻧﺸﺨﻮار ﮐﻨﻨﺪﮔﺎن، ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ، ﭘﺮدﯾﺲ ﮐﺸﺎورزی و ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻃﺒﯿﻌﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﺗﻬﺮان
2داﻧﺸﯿﺎر گروه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ، ﭘﺮدﯾﺲ کشاورزی و ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻃﺒﯿﻌﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﺗﻬﺮان
3ﻣﺤﻘﻖ ارﺷﺪ ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ، داﻧﺸﮕﺎه ﻋﻠﻮم ﮐﺸﺎورزی سوﺋﺪ، اوﻣﺌﻮ، ﺳﻮﺋﺪ
4-اﺳﺘﺎد ﻓﯿﺰﯾﻮﻟﻮژی ﺗﻐﺬﯾﻪ، ﺑﺨﺶ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎت داﻣﭙﺮوری، ﻣﻮﺳﺴﻪ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎت ام ﺗﯽ ﺗﯽ اﮔﺮﯾﻔﻮد، ﯾﻮﮐﯿﻮﯾﻨﻦ، فنلاند
چکیده
کلیدواژه ها