ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اوره ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﺳﯿﻠﻮی ﻋﻠﻒ ﻧﯽ
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (267.46 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1اسماعیل صادقی زاده؛ 2محبوبه مقدس زاده؛ 3قاسم جلیلوند؛ 3مصطفی یوسف الهی؛ 4حسین دوماری؛ 1محسن مویدی پور
1داﻧﺸﺠﻮی ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ ﺗﻐﺬﯾﻪ دام
2داﻧﺶ آﻣﻮﺧﺘﻪ ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ ژﻧﺘﯿﮏ و اﺻﻼح نژاد دام
3اﺳﺘﺎدﯾﺎر ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ داﻧﺸﮕﺎه زاﺑﻞ
4اﺳﺘﺎدﯾﺎر ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﺟﯿﺮﻓﺖ
چکیده
کلیدواژه ها