اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر ﭘﯿﺎز ﻗﺮﻣﺰ ﺑﺮﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻟﯿﭙﯿﺪ ﻫﺎی ﺳﺮم در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (364.74 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
کارﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ داﻧﺸﮕﺎه اروﻣﯿﻪ، اﺳﺘﺎد داﻧﺸﮕﺎه اروﻣﯿﻪ
چکیده
-
کلیدواژه ها