بررﺳﯽ اﺛﺮ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺣﺎوی رازﯾﺎﻧﻪ، زﯾﺮه ﺳﯿﺎه، ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ، ﭘﺮی ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و ﺳﯿﻦ ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻشه جوﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ راس 308

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (371.1 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1داﻧﺸﮕﺎه ﮔﯿﻼن
2ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻃﯿﻮر داﻧﺸﮕﺎه اﯾﻼم
چکیده
-
کلیدواژه ها