ﺗﺄﺛﯿﺮ ال-ﮐﺎرﻧﯿﺘﯿﻦ ﺧﻮراﮐﯽ ﻣﺤﺎﻓﻈﺖ ﺷﺪه ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﭘﺮواری و وﯾﮋﮔﯽﻫﺎی ﻻﺷﻪ ﺑﺮهﻫﺎی ﻧﺮ ﻧﮋاد ﻗﺰل

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (276.24 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1داﻧﺸﺠﻮی ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ ﺗﻐﺬﯾﻪ دام و ﻃﯿﻮر، ﺑﺨﺶ ﻋﻠﻮم داﻣﯽ، داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎوزی، داﻧﺸﮕﺎه ﺷﯿﺮاز
2اﺳﺘﺎد ﺑﺨﺶ ﻋﻠﻮم دامی داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی، داﻧﺸﮕﺎه ﺷﯿﺮاز
3ﻣﺮﮐﺰ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎت ﮐﺸﺎورزی و ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻃﺒﯿﻌﯽ ﻓﺎرس
چکیده
کلیدواژه ها