ﺗﺄﺛﯿﺮﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﻟﯿﺎف ﺑﺎﻟﻘﻮه ﻗﺎﺑﻞ ﻫﻀﻢ و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﺟﯿﺮه ای روی ﮔﺎوﻫﺎی ﺷﯿﺮده ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (356.53 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1داﻧﺸﺠﻮی ﻓﻮق ﻟﯿﺴﺎﻧﺲ داﻧﺸﮕﺎه زﻧﺠﺎن،
2ﻋﻀﻮ ﻫﯿﺌﺖ ﻋﻠﻤﯽ داﻧﺸﮕﺎه زﻧﺠﺎن
3ﻋﻀﻮ ﻫﯿﺌﺖ ﻋﻠﻤﯽ داﻧﺸﮕﺎه زﻧﺠﺎن،
چکیده
کلیدواژه ها