بررﺳﯽ ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﺎﻓﺮی ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﮔﺎوﻫﺎی ﺷﯿﺮی اواﯾﻞ دوره ﺷﯿﺮدهی
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (289.89 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1داﻧﺸﺠﻮی ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ
2اﺳﺘﺎد ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﻓﺮدوﺳﯽ ﻣﺸﻬﺪ،
3اﺳﺘﺎدﯾﺎر داﻧﺸﮕﺎه آزاد وراﻣﯿﻦ-ﭘﯿﺸﻮا،
4شرﮐﺖ ﺑﻬﺪام رﺷﺪ ﺧﺮاﺳﺎن رﺿﻮی،
چکیده
کلیدواژه ها