بررﺳﯽ اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺎﻧﺲ رزﻣﺎری و روﻏﻦ آﻓﺘﺎﺑﮕﺮدان ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﺎده ﺧﺸﮏ و pH ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از دﺳﺘﮕﺎه آنکوم

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (264.11 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1داﻧﺸﺠﻮی ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ ﺗﻐﺬﯾﻪ دام داﻧﺸﮕﺎه ارومیه
2داﻧﺸﯿﺎر ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ داﻧﺸﮕﺎه ارومیه
چکیده
کلیدواژه ها