ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ آﻧﺘﯽ اﮐﺴﯿﺪان ﻫﺎی ﮐﻮﺋﺮﺳﯿﺘﯿﻦ و وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ E در رﻗﯿﻖ ﮐﻨﻨﺪه ﻫﺎی ﺷﯿﺮ و ﺗﺮﯾﺲ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت اﺳﭙﺮم ﺑﺰ ﻣﺮﺧﺰ در ﺷﺮاﯾﻂ ﻣﻨﺠﻤﺪ
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (268.19 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
ﮔﺮوه ﻓﯿﺰﯾﻮﻟﻮژی داﻧﺸﮑﺪه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ، داﻧﺸﮕﺎه ﻋﻠﻮم ﮐﺸﺎورزی و ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻃﺒﯿﻌﯽ ﮔﺮﮔﺎن
چکیده
کلیدواژه ها