ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺗﻮﻟﯿﺪی، ﺗﺮﮐﯿﺐ اﺳﯿﺪ ﻫﺎی ﭼﺮب زرده و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ ﻣﺮﻏﺎن ﺑﻮﻣﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ داﻧﻪ ﮐﺘﺎن

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (1.05 MB)
عنوان دوره: همایش ملی دام و طیور شمال کشور
نویسندگان
1مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان فارس
2سازمان جهاد کشاورزی استان فارس
3استادیار دانشکده کشاورزی، دانشگاه یاسوج
چکیده
کلیدواژه ها