ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻠﻨﯿﻮم ﺟﯿﺮه در ﺳﻄﻮح ﻣﺘﻔﺎوت ﭼﺮﺑﯽ ﺑﺮ رﺷﺪ، ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ آﻧﺰﯾﻢ ﮔﻠﻮﺗﺎﺗﯿﻮن ﭘﺮاﮐﺴﯿﺪاز و اﮐﺴﯿﺪاﺳﯿﻮن ﺑﺎﻓﺖ ﻣﺎﻫﯽ ﻗﺰل آﻻی رﻧﮕﯿﻦ کمان

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (388.41 K)
عنوان دوره: چهارمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه تربیت مدرس
2اﺳﺘﺎدﯾﺎر ﮔﺮوه ﺷﯿﻼت، داﻧﺸﮕﺎه ﻋﻠﻮم ﮐﺸﺎورزی و ﻣﻨﺎﺑﻊ طبیعی ساری
3داﻧﺸﯿﺎر ﮔﺮوه ﺷﯿﻼت داﻧﺸﮑﺪه ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻃﺒﯿﻌﯽ و ﻋﻠﻮم درﯾﺎﯾﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﺗﺮﺑﯿﺖ ﻣﺪرس
چکیده
کلیدواژه ها