بررسی اثرات لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، لاکتوباسیلوس کازئی، بیفیدوباکتریوم و استرپتوکوکوس فاسیوم بر عملکرد جوجه های گوشتی

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (1.09 MB)
عنوان دوره: دومین کنگره علوم دامی و آبزیان کشور
نویسندگان
1کارشناس ارشد تغذیه دام و طیور و عضو باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر
2استاد دانشگاه تبریز و دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر
3استادیار دانشگاه تبریز
4دانشجوی دوره دکتری دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات
چکیده
کلیدواژه ها