تاثیر سطوح مختلف ضایعات کارخانجات چیپس و پفک بر روی رشد و ضریب تبدیل غذایی نیمچه های گوشتی
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (1.05 MB)
عنوان دوره: دومین کنگره علوم دامی و آبزیان کشور
نویسندگان
1فرزاد پورمحمد؛ 2کامبیز ناظر عدل؛ 3حسن منیری فر؛ 3ناصر ماهری سیس؛ 4بابک قلی زاده؛ 4احد سپهری؛ 4امیر احمد امیر فاطمی
1کارشناس ارشد، تغذیه دام و طیور
2استاد دانشگاه تبریز
3استادیار مرکز تحقیقات بیوتکنولوزی
4کارشناس ارشد تغذیه دام و طیور
چکیده
کلیدواژه ها