تاثیر مصرف روغن منداب بر محتوی اسید های چرب چندگانه و تکی غیر اشباع لاشه جوجه های گوشتی

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (406.02 K)
عنوان دوره: سومین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1مربی بخش علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر
2دانشجوی پیشین کارشناسی ارشد
3استادیار بخش گیاهان دارویی ، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر
4استادیار بخش علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر
5استادیار بخش دامپزشکی، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر
چکیده
کلیدواژه ها