تاثیر سطوح مختلف مکمل پروتئینی بر عملکرد پروار و خصوصیات لاشه بره های نر مغانی در شرایط چرا از مراتع طبیعی

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (1.2 MB)
عنوان دوره: دومین کنگره علوم دامی و آبزیان کشور
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد تغذیه دام و طیور و عضو باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر
2استادیار دانشگاه ارومیه
3دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر
4عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر
چکیده
کلیدواژه ها