ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﻻﺷﻪ در اﺛﺮ اﻧﺘﺨﺎب ﺑﺮای ﮐﺎﻫﺶ ﻣﯿﺰان ﭼﺮﺑﯽ

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (421.13 K)
عنوان دوره: چهارمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
ﻣﺮﮐﺰ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎت ﮐﺸﺎورزی و ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻃﺒﯿﻌﯽ اﺳﺘﺎن ﭼﻬﺎر ﻣﺤﺎل و ﺑﺨﺘﯿﺎری
چکیده
کلیدواژه ها