اثرات آمیخته گری بر وزن زنده قبل از کشتار و برخی صفات لاشه 5 گروه بلدرچین
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (378.1 K)
عنوان دوره: سومین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1کارشناس ارشدعلوم دامی،سازمان جهاد کشاورزی استان یزد
2عضو هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان یزد
3عضو هیات علمی گروه تولیدات دامی، دانشکده کشاورزی جیرفت، دانشگاه شهید باهنر کرمان
4عضو هیات علمی گروه علوم دامی، دانشکده علوم دامی و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی رامین، اهواز
چکیده
کلیدواژه ها