مقایسه دو روش انجماد Post Temperature و Pre Temperature و اثر آنها بر روی برخی شاخص های کیفیت اسپرم در گاوهای نر سه نژاد هلشتاین ، بران سوئیس و جرزی

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (432.75 K)
عنوان دوره: سومین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دکتری PHD ،عضو هیئت علمی گروه علوم دامی دانشگاه تهران
2دکتری ،PHDعضو هیئت علمی گروه علوم دامی دانشگاه تهران
3دانشجوی فوق لیسانس فیزیولوژی دام، دانشگاه تهران
4دکتر دامپزشک، مسئول بخش اسپرم گیری و انجماد اسپرم مرکز عباس آباد
5لیسانس علوم دامی ،رئیس مرکز اصلاح نژاد شمال شرق کشور (عباس آباد)
6دکتر دامپزشک، دانشگاه آزاد ارومیه
چکیده
کلیدواژه ها