اثر مکمل نمودن خوراکی دو ترکیب با خواص بتا آگونیستی بر ظرفیت نگهداری آب در گوشت جوجه
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (338.43 K)
عنوان دوره: ششمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1استادیار گروه علوم دامی دانشگاه یاسوج
2اعضای هیئت علمی گروه علوم دامی دانشگاه تهران
3استادیار گروه پرورش طیور دانشگاه تربیت مدرس
4دانشیار گروه علوم دامی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
5دانشآموخته کارشناسی ارشد رشته فیزیولوژی دام از دانشگاه تهران
چکیده
کلیدواژه ها