اثر شکل فیزیکی جیره بر قابلیت هضم ظاهری، نیتروژن آمونیاکی مایع شکمبه و برخی متابولیت های خون درگاوهای شیرده
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (230.95 K)
عنوان دوره: چهارمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1مهری حاج شمسایی؛ 1مسلم باشتنی؛ 1فاطمه گنجی؛ 2علیرضا فروغی؛ 3حسین نعیمی پور؛ 4محمد علی حاجی میرزاعبداله
1دانشجوی کارشناسی ارشد تغذیه دام و عضو هیئت علمی گروه علوم دامی دانشگاه بیرجند
2عضو هیئت علمی گروه علوم دامی دانشگاه علمی کاربردی مشهد
3کارشناس ارشد گروه علوم دامی دانشگاه بیرجند
4دانشجوی کارشناسی دانشگاه علمی کاربردی مشهد
چکیده
کلیدواژه ها