تأثیر پودر برگ گیاه مریم گلی بر اکسیداسیون گوشت جوجه های گوشتی
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (421.81 K)
عنوان دوره: ششمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1سمیرا امیدی کیا؛ 2فرزاد باقر زاده کاسمانی؛ 3حمیدرضا میرزایی؛ 2مصطفی یوسف الهی؛ 4ابراهیم شهرکی؛ 1محمد شادمانی؛ 1امین نریمانی
1دانشجوی کارشناسی ارشد تغذیھ دام دانشگاه زابل
2استادیار گروه علوم دامی دانشگاه زابل
3استادیار دانشگاه امام رضا مشھد
4مربی پژوھشی گروه علوم دامی دانشگاه زابل
چکیده
کلیدواژه ها