استفاده از سطوح مختلف پودر نعناع فلفلی بر عملکرد بلدرچین ژاپنی
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (449.87 K)
عنوان دوره: ششمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1وحیده صباغی درمیان؛ 1حمیدرضا وراثی اردکانی؛ 1میثم پورطاهری؛ 2مهران مهری؛ 2فرزاد باقرزاده کاسمانی؛ 3محمود قزاقی
1دانشجوی کارشناسی ارشد پرورش و تولید طیور دانشگاه زابل
2استادیار گروه علوم دامی دانشگاه زابل
3مربی پژوهشی گروه علوم دامی دانشگاه زابل
چکیده
کلیدواژه ها