اثرات اشکال فیزیکی خوراک کاملا مخلوط شده بر میزان مصرف خوراک و فعالیت جویدن گاوهای شیرده با تولید متوسط

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (385.19 K)
عنوان دوره: چهارمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1کارشناس ارشد تغذیه دام معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی
2استادیار موسسه آموزش عالی علمی کاربردی وزارت جهاد کشاورزی
3دانشیار پژوهشی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور
4استاد دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد
چکیده
کلیدواژه ها