بررسی اثرسطوح مختلف تغذیه درون تخم مرغی وتغذیه جیره ای عصاره خارمریم برعملکردجوجه گوشتی تحت شرایط تنش گرمایی

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (347.12 K)
عنوان دوره: ششمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانشجوی دکتری تغذیه دام و عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران
2دانشیار گروه علوم دامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران
3دانشیار گروه علوم دامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج
چکیده
کلیدواژه ها