اثر افزودن پیه به جیره های حاوی ذرت و جو بر عملکرد، فراسنجه های خونی و بیان ژن GLUT4 ماهیچه بره های ماده بلوچی

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (258.57 K)
عنوان دوره: ششمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانشجوی دکتری، گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد
2استاد، گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد
3دانشیار گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد
4دانش آموخته کارشناسی ارشد گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد
چکیده
کلیدواژه ها