اثر پرتوتابی گاما بر روی تجزیه پذیری پروتئن خام دانه جو با استفاده از روش کیسه های نایلونی (in situ )

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (350.99 K)
عنوان دوره: ششمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد تغذیه دام دانشگاه تبریز، دانشکده کشاورزی
2استاد گروه علوم دامی دانشگاه تبریز، دانشکده کشاورزی
3استادیار پژوهشکده تحقیقات کشاورزی، پزشکی و صنعتی سازمان انرژی اتمی ایران
4دانشجوی کارشناسی ارشد فیژیولوژی دام دانشگاه رامین اهواز
چکیده
کلیدواژه ها