بررسی اثرات اندازه ذرات علوفه یونجه و فراوری با اسید منابع پروتئینی بر مصرف خوراک، قابلیت هضم و رفتار جویدن در گوسفند زل

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (302.71 K)
عنوان دوره: چهارمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانشجوی دوره دکتری در واحد علوم و تحقیقات تهران و فارغ التحصیل کارشناسی ارشد تغذیه دام از دانشگاه مازندران، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی ساری
2استادیار گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی ساری، دانشگاه مازندران
چکیده
کلیدواژه ها