تاثیر استفاده از پروبیوتیک و فایتوبیوتیک بر بهداشت و ضخامت پوسته تخم مرغ

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (77.06 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی علوم دامی دانشگاه تبریز
2دانشجوی کارشناسی ارشد ژنتیک و اصلاح دام دانشگاه تبریز
3دانشیار گروه علوم دامی دانشگاه تبریز
4دانشجوی کارشناسی ارشد تغذیه دام دانشگاه یاسوج
5دانشجوی کارشناسی ارشد تغذیه دام دانشگاه زابل
چکیده
کلیدواژه ها