تاثیر سطوح مختلف صمغ آنفوزه بر میزان پایداری آنتی بادی مادری علیه برونشیت در جوجه های گوشتی
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (37.92 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده علوم دامی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین - اهواز
2استادیار دانشکه علوم دامی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین اهواز
3استاد دانشکده دامپزشکی دانشگاه چمران - اهواز
4استادیار دانشکده علوم دامی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین - اهواز
چکیده
کلیدواژه ها