بررسی درجات مختلف تجزیه پذیری منابع پروتئینی و اندازه ذرات علوفه جیره بر مصرف خوراک و قابلیت هضم خوراک در گاوهای شیرده هلشتاین

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (79.93 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه کشاورزی ساری
2عضو هیئت علمی دانشگاه کشاورزی ساری
3دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه ارومیه
4دانشجوی دکتری دانشگاه علوم و تحقیقات واحد تهران
5دانشجوی کارشناسی دانشگاه کشاورزی ساری
چکیده
کلیدواژه ها