ارزیابی کیفیت منی رقیق شده قوچ با رقیق کننده های مختلف بعد از فرآیند انجماد-ذوب

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (80.02 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد فیزیولوژی دام، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
2استادیار فیزیولوژی دام، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
3استاد فیزیولوژی دام، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
4دانشجوی دکتری تخصصی فیزیولوژی دام، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
چکیده
کلیدواژه ها