اثر سطوح مختلف نسیتین سویا در رقیق کننده ی منی بر کیفیت اسپرم قوچ بعد از فرآیند انجماد-ذوب

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (77.79 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد فیزیولوژی دام، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران
2استادیار فیزیولوژی دام، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران
3استاد فیزیولوژی دام، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران
4دانشجوی دکتری تخصصی فیزیولوژی دام، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران
چکیده
کلیدواژه ها