بهبود کیفیت اسپرم قوچ پس از فرآیند انجماد-ذوب با افزودن ترهالوز در رقیق کننده های عاری از پروتئین حیوانی

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (79.38 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1گروه علوم دامی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران، کرج، ایران
2گروه جنین شناسی، پژوهشکده علوم تولید مثل، پژوهشگاه رویان، تهران، ایران کارشناس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران
3گروه جنین شناسی، پژوهشکده علوم تولید مثل، پژوهشگاه رویان، تهران، ایران
چکیده
کلیدواژه ها