تغذیه تحریکی زنبور عسل اروپائی (Apis melllfera) با غلظت های متفاوت اسید اسکوربیک محلول در شربت شکر و اثر آن بر جمیعیت کلنی و وزن بدن زنبوران کارگر

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (39.79 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه علوم دامی - دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج - ایران
2استادیار و دانشجوی کارشناسی ارشد گروه علوم دامی-پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، کرج، ایران
چکیده
کلیدواژه ها