نویسنده = محمد روستائی علی مهر
تعداد مقالات: 10

1 اثر سطوح مختلف مایع منی بر ذخیره سازی اسپرم اپیدیدیمی قوچ تالشی در دمای 5درجه سانتیگراد
رضا رجبی توستانی؛ محمد روستائی علی مهر؛ رسول معتمدی مژدهی؛ مختار مهدی زاده اسطلخ کوهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (85.51 K)

2 اثر اسانس آویشن شیرازی بر پراکسیداسیون چربی اسپرم خروس طی ذخیره سازی در 4 درجه سانتی گراد
فهیمه گرامی نژاد؛ محمد روستائی علی مهر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (134.11 K)

3 اثر افزودن عصاره ی آبی آویشن شیرازی در آب آشامیدنی بر عملکرد و خصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی
ندا فرزانفر؛ مهرداد محمدی؛ محمد روستائی علی مهر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (119.63 K)

4 تعیین اسپرماتوکریت، حجم و غلظت منی خروس بومی گیلان
هانیه رمضانی نژاد؛ محمد روستائی علی مهر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (349.06 K)

5 اثر زمان بر انجماد پذیری اسپرم قوچ تالشی در رقیق کننده های بر پایه لستین
ژیلا بهلول؛ مهرداد محمدی؛ محمد روستائی علی مهر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (299.05 K)

6 اثر سطوح مختلف کلسترول بارگذاری شده روی سایکلودکسترین(سی ال سی)بر کیفیت اسپرم منجمد قوچ های تالشی
رسول معتمدی مژدهی؛ محمد روستائی علی مهر؛ رضا رجبی توستانی؛ مختار مهدی زاده اسطلخ کوهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (477.31 K)

7 اثر سطوح مختلف مایع منی بر انجماد اسپرم اپیدیدیمی قوچ تالشی
فاطمه شرقی خبوشان؛ محمد روستائی علی مهر؛ رضا رجبی توستائی؛ رسول معتمدی مژدهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.3 K)

8 اثر شیر پس چرخ، سدیم سیترات، شیر و تریس بر استخراج و ذخیره سازی اسپرم اپیدیدمی قوچ در 5 درجه سانتیگراد
محمد عطائی؛ محمد روستائی علی مهر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (79.71 K)

9 بررسی مقادیر مختلف اسید هگزانوئیک و زرده تخم مرغ بر میزان نگهداری اسپرم اپیدیدمی قوچ در 5 درجه سانتی گراد
مححمد عطائی؛ محمد روستائی علی مهر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (41.19 K)

10 اثر مقادیر مختلف زرده تخم مرغ در پوشش دار کردن اسپرم قوچ تالشی طی نگهداری در دمای محیط
محمد روستائی علی مهر؛ رسول معتمدی مژدهی؛ رضا رجبی توستانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (75.21 K)