نویسنده = کبری عرب | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | مقایسه ترکیب شیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری کاه زیره سیاه و زیره سبز | |
محسن کاظمی؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ رضا ولی زاده؛ محسن دانش مسگران؛ کبری عرب | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (501.59 K) |
نویسنده = کبری عرب | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | مقایسه ترکیب شیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری کاه زیره سیاه و زیره سبز | |
محسن کاظمی؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ رضا ولی زاده؛ محسن دانش مسگران؛ کبری عرب | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (501.59 K) |