نویسنده = شهرام رحیمی
تعداد مقالات: 7

1 اثر افزودن پودر پوست انار به جیره های دارای چربی بر عملکرد جوجه های گوشتی سویه ی راس 308
شهرام رحیمی؛ محمدرضا رضوانی؛ محمد دادپسند؛ محمدجواد ضمیری؛ عبدالله درخشنده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (281.78 K)

2 اثر افزودن عصاره ی پوست انار و آنتی اکسیدان تجاری به جیره ی دارای چربی بر عملکرد جوجه های گوشتی سویه ی راس 308
شهرام رحیمی؛ محمدرضا رضوانی؛ محمد دادپسند؛ محمدجواد ضمیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (322.9 K)

3 تاثیر فرآورده های آنزیمی ناتوزایم پلاس و مولتی بهزیم در جیره های بر پایه گندم بر عملکرد جوجه های گوشتی
راضیه ایران پرست؛ محمدرضا رضوانی؛ محمدجواد ضمیری؛ نجمه مصلح؛ شهرام رحیمی؛ نرگس صیادپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (317.1 K)

4 اثر افزودن عصاره ی پوست انار و آنتی اکسیدان تجاری به جیره ی دارای چربی بر تیتر آنتی بادی و ویژگی های لاشه ی جوجه های گوشتی سویه ی راس 308
شهرام رحیمی؛ نرگس صیادپور؛ راضیه ایران پرست؛ محمدرضا رضوانی؛ محمدجواد ضمیری؛ محمد دادپسند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (378.4 K)

5 اثر افزودن پودر پوست انار به جیره ی دارای چربی بر تیتر آنتی بادی و ویژگی های لاشه ی جوجه های گوشتی سویه ی راس 308
شهرام رحیمی؛ محمدرضا رضوانی؛ محمد دادپسند؛ محمدجواد ضمیری؛ بهمن ناصر پور؛ محمد حبیبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (289.95 K)

6 اثر افزودن ترکیب آنزیمی به جیره جوجه های گوشتی دارای گندم، و جیره نویسی به روش استاندارد آمینواسیدهای گوارش پذیر و کل بر عملکرد جوجه های گوشتی
راضیه ایران پرست؛ محمدرضا رضوانی؛ محمدجواد ضمیری؛ نجمه مصلح؛ شهرام رحیمی؛ نرگس صیادپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (325.38 K)

7 اثر افزودن عصاره ی هسته ی انار و آنتی اکسیدان تجاری به جیره ی دارای چربی بر عملکرد رشد جوجه های گوشتی
نرگس صیادپور؛ محمدرضا رضوانی؛ امیر اخلاقی؛ محمدتقی گلمکانی؛ شهرام رحیمی؛ راضیه ایران پرست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (322.94 K)