نویسنده = ذبیح اله یوسفی
تعداد مقالات: 2

1 تأثیر استفاده از عصاره کاسنی و پروبیوتیک بر جمعیت میکروبی روده جوجه های گوشتی
ذبیح اله یوسفی؛ منصور رضایی؛ زربخت انصاری پیرسرایی؛ محمدی کاظمی فرد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (363.89 K)

2 تأثیر استفاده از عصاره کاسنی و پروبیوتیک بر خصوصیات لاشه و برخی از فراسنجه های خونی جوجه گوشتی
ذبیح اله یوسفی؛ منصور رضایی؛ زربخت انصاری پیرسرایی؛ محمد کاظمی فرد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (356.04 K)