نویسنده = مهدی محمودی ابیانه
تعداد مقالات: 10

1 مقایسه ارزش غذایی سه گونه شور زیست Halocnemum strobilaceum و Kochia scoparia Sedilitzia rosmarinus با کاه گندم و یونجه
مهدی محمودی ابیانه؛ رضا ولی زاده؛ علیرضا کوچکی؛ عباسعلی ناصریان؛ امین صلاحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (422.59 K)

2 تاثیر سطوح مختلف برگ خرما بر عملکرد بره های بلوچی
امین صلاحی؛ رضا ولی زاده؛ مهدی محمودی ابیانه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (233.69 K)

3 جایگزینی سطوح مختلف کاه گندم با برگ خرما بر سلامتی بره های بلوچی
امین صلاحی؛ رضا ولی زاده؛ مهدی محمودی ابیانه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (234.21 K)

4 مقایسه فراسنجه های حاصل از تولید گاز برگ تعدادی از واریته های خرمای ایران با علف خشک یونجه در شرایط برون تنی(In vitro )
امین صلاحی؛ رضا ولی زاده؛ عباسعلی ناصریان؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ مهدی محمودی ابیانه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (169.63 K)

5 مقایسه ارزش غذایی سه گونه گیاه شورزیست با کاه گندم و یونجه
مهدی محمودی ابیانه؛ رضا ولی زاده؛ عباسعلی ناصریان؛ امین صلاحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (392.21 K)

6 تاثیر روغن اسانسی مرزه بر رشد باکتری های استرپتوکوکوس لوتشیا و استرپتوکوکوس ماسدونیکوس
مهدی محمودی ابیانه؛ وحیده وحدت منش؛ داریوش علیپور؛ محمدیوسف علیخانی؛ حسن علی عرب
مشاهده مقاله | اصل مقاله (444.97 K)

7 تاثیر عمل آوری کنگر با افزودنی های مختلف بر ترکیب شیمیایی و خصوصیات کیفی
محسن رضایی؛ داریوش علیپور؛ مهدی محمودی ابیانه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (276.63 K)

8 تاثیر استفاده از منابع مختلف نیتروژنی بر میزان آزاد سازی نیتروژن آمونیاکی و تغییرات pH شکمبه در بره های نر مهربان
محسن رضایی؛ داریوش علیپور؛ حسن علی عربی؛ پویا زمانی؛ مهدی محمودی ابیانه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (622.49 K)

9 تأثیر استفاده از منابع مختلف نیتروژنی بر برخی فراسنجه های شکمبه در برهه ای نر نژاد مهربان
مهدی محمودی ابیانه؛ داریوش علیپور؛ حمیدرضا مقیمی؛ مهدی حیدری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (624.33 K)

10 تاثیر استفاده از منابع مختلف نیتروژنی برجمعیت نسبی برخی ریزجانداران شکمبه
مهدی محمودی ابیانه؛ داریوش علیپور؛ حمیدرضا مقیمی؛ محسن رضایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (560.11 K)