نویسنده = امین صلاحی
تعداد مقالات: 5

1 مقایسه ارزش غذایی سه گونه شور زیست Halocnemum strobilaceum و Kochia scoparia Sedilitzia rosmarinus با کاه گندم و یونجه
مهدی محمودی ابیانه؛ رضا ولی زاده؛ علیرضا کوچکی؛ عباسعلی ناصریان؛ امین صلاحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (422.59 K)

2 تاثیر سطوح مختلف برگ خرما بر عملکرد بره های بلوچی
امین صلاحی؛ رضا ولی زاده؛ مهدی محمودی ابیانه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (233.69 K)

3 جایگزینی سطوح مختلف کاه گندم با برگ خرما بر سلامتی بره های بلوچی
امین صلاحی؛ رضا ولی زاده؛ مهدی محمودی ابیانه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (234.21 K)

4 مقایسه فراسنجه های حاصل از تولید گاز برگ تعدادی از واریته های خرمای ایران با علف خشک یونجه در شرایط برون تنی(In vitro )
امین صلاحی؛ رضا ولی زاده؛ عباسعلی ناصریان؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ مهدی محمودی ابیانه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (169.63 K)

5 مقایسه ارزش غذایی سه گونه گیاه شورزیست با کاه گندم و یونجه
مهدی محمودی ابیانه؛ رضا ولی زاده؛ عباسعلی ناصریان؛ امین صلاحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (392.21 K)