نویسنده = حسین جهانی عزیزآبادی
تعداد مقالات: 10

1 اثر نسبت های مختلف اسیدهای چرب امگا-6 : امگا-3 جیره بر ترکیب و تولید شیر بزهای تازه زا
زانیار دانشور؛ حسین جهانی عزیزآبادی؛ عثمان عزیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (788.45 K)

2 اثر تاریخ کشت ونوع کود بر ارزش غذایی سیلاژذرت علوفه ای
شوبو اکبری؛ غلامرضا حیدری؛ حسین جهانی عزیزآبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (897.5 K)

3 اثرات افزودن دی سدیم فومارات، ویتامین E و B12 بر پارامترهای تولید گاز در شرایط برونتن
میلاد محمدی سمان؛ حسین جهانی عزیزآبادی؛ عثمان عزیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (541.55 K)

4 اثرات روش های مختلف فرآوری بر فراسنجه های تجزیه پذیری پوسته خارجی برنج
سعیب ویسی؛ حسین جهانی عزیزآبادی؛ هیوا براز؛ عثمان عزیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (557.49 K)

5 اثرات نسبت های مختلف پودر چربی پرشیا فت® امگا-6 به امگا-3 بر بالانس انرژی، تولید و ترکیب شیر بزهای شیرده
حسین جهانی عزیزآبادی؛ عباس فرشاد؛ عدنان اداک؛ هیوا براز
مشاهده مقاله | اصل مقاله (683.66 K)

6 اثرات ایمنوفین (مخلوطی از عصاره های گیاهی) بر پارامترهای بیوشیمیایی و ایمنی سرم در گوساله های شیر خوار
حسین جهانی عزیزآبادی؛ هیوا براز
مشاهده مقاله | اصل مقاله (703.7 K)

7 اثر عصاره ی آویشن بر قابلیت هضم، بیومس میکروبی، مقادیر انرژی برآورد شده و کینتیک تخمیر جیره گاو شیرده در شرایط برون تنی
وریا ناصری؛ فرخ کفیل زاده؛ حسین جهانی عزیزآبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (371.56 K)

8 ارزیابی پتانسیل کاهش متان اسانس صمغ درخت ون (Pistacia atlantica Subsp. Kurdica) در شرایط برون تنی
وریا ناصری؛ فرخ کفیل زاده؛ حسین جهانی عزیزآبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (290.55 K)

9 اثر یک مخلوط اسانسی بر قابلیت هضم ظاهری، pH و جمعیت پروتوزوای شکمبه در گوسفند کردی
ناصر خاطری؛ عثمان عزیزی؛ حسین جهانی عزیزآبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (289.96 K)

10 اثرات اسانس دارچین بر پارامترهای تخمیری شکمبه ای بره های نر پرواری
بهمن تالی جاری؛ عثمان عزیزی؛ حسین جهانی عزیزآبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (511.11 K)