نویسنده = رضا صدیقی وثاق
تعداد مقالات: 4

1 مقایسه گوشت شتر و گوشت گوساله از نظرکیفیت و ترکیبات شیمیایی
امیر احمدپور؛ مرتضی رضایی ثانی؛ موسی زرین؛ جواد حبیبی زاد؛ رحمان یوسفی؛ رضا صدیقی وثاق
مشاهده مقاله | اصل مقاله (466.85 K)

2 مقایسه ترکیبات فیزیکوشیمیایی شیر شتر، گاو، گوسفند و بز
امیر احمدپور؛ سعید اصولی؛ موسی زرین؛ جواد حبیبی زاد؛ بهروز نجف نژاد اروجکندی؛ رضا صدیقی وثاق
مشاهده مقاله | اصل مقاله (360.38 K)

3 اثر پسماندهای پسته و دانه کلزا بر گوارش پذیری مواد مغذی و برخی متابولیت های خون در گوسفند بلوچی
رضا صدیقی وثاق؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ امیر احمدپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (760.75 K)

4 اثر اسانس روغنی آویشن شیرازی بر رشد باکتری های تولید کننده اسیدالکتیک جدا شده از شکمبه گوسفند
رضا صدیقی وثاق؛ وحیده وحدت منش؛ داریوش علیپور؛ حسن علی عربی؛ محمدیوسف علیخانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (303.35 K)