نویسنده = علی اکبر رستمی صنوبری
تعداد مقالات: 2

1 بررسی ارزش غذایی چغندرعلوفه ای (ریشه، برگ و بوته کامل) و سیلاژ آنها با روش کیسه های نایلونی
علی اکبر رستمی صنوبری؛ قاسم جلیلوند؛ مصطفی یوسف الهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (376.99 K)

2 بررسی و تعیین ترکیبات شیمیایی چغندرعلوفه ای (ریشه، برگ و بوته کامل) وسیلاژ آن ها
علی اکبر رستمی صنوبری؛ قاسم جلیلوند؛ مصطفی یوسف الهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (152.3 K)